Kaipaatko lisää itseluottamusta ja uskallusta olla oma itsesi?

Ehkä et näytä itseäsi ihan kokonaan muille, koska pelkäät ettet tulisi hyväksytyksi. Ehkä niin on joskus tapahtunutkin, joten olet varuillasi. Kuitenkin haluaisit tulla nähdyksi kokonaan, aidosti.

Tai ehkä sinulla on tapana arvailla mitä muut odottavat sinulta, ja pidät omat syvemmät ajatuksesi omana tietonasi ettet pahoittaisi kenenkään mieltä. Välität muiden tarpeista, mutta muut eivät näe omiasi.

On hankala etsiä omaa polkuaan yrittäen täyttää muiden odotuksia. Jos ristiriita sen välillä, kuka sisimmässäsi olet ja mitä muut sinusta näkevät on kovin suuri, ei elämäkään tunnu oikein omalta. On raskasta yrittää olla joku muu kuin oma itsensä.

Luottamus löytyy syvemmältä

Olet ehkä tehnyt paljonkin itsetutkiskelua: lukenut self-help-kirjoja, käynyt terapiassa, joogannut tai kokeillut erilaisia täydentäviä hoitoja. Olet oppinut ymmärtämään itseäsi, ajatuksiasi sekä tunteitasi. Silti huomaat, että ajaudut edelleen vanhoihin malleihin, vetäydyt ja pidät osia itsestäsi piilossa.

Tutut toimintatavat ovat iskostuneet syvälle. Usein käy niin, että vaikka kuinka käsittelee asioita älyllisesti, mielen tasolla, syvemmät tasot jäävät saavuttamatta.

Todellinen muutos vaatii kokonaisvaltaisempaa näkökulmaa. Sellaista, joka yhdistää ymmärryksen mielenliikkeistä kehon ja sydämen viisauteen, sekä vapauttaa kehoon kertyneitä taakkoja.

En todella ollut tietoinen siitä, että keho reagoi niin vahvasti kaikkeen ympäröivään ja toisten ihmisten tunnetiloihin. Samaten en ollut tietoinen esimerkiksi siitä, miten paljon jännitän kehon lihaksia ihan ajatellessani.

Ilona, opettaja

Terapeuttinen hyvinvointivalmennukseni auttaa sinua vapautumaan toimintatavoista, jotka eivät enää ole sinulle hyödyksi. Opit luottamaan enemmän itseesi ja saat oman äänesi paremmin kuuluviin.

Tämä valmennus on sinulle, jos...

 • kaipaat enemmän itseluottamusta
 • pelkäät, että ihmiset eivät hyväksy todellista sinua
 • huolehdit muiden tarpeista, mutta tiedät että sinun pitäisi suhtautua vakavammin omiisi
 • muiden odotusten täyttäminen tuntuu raskaalta
 • sinua turhauttaa ettet tunnu saavan omaa ääntäsi kuuluviin silloin kun sillä olisi merkitystä
 • haluat ymmärtää itseäsi paremmin
 • kaipaat vahvempaa yhteyttä itseesi
 • suhtaudut avoimesti holistisiin hoitomuotoihin

Sen sijaan valmennus ei ole sinua varten, jos:

 • etsit ainoastaan nopeaa apukeinoa akuuttiin stressiin ja haluat muuttaa olosuhteita ennemmin kuin tutkiskella itseäsi
 • et usko kehomieliyhteyteen tai luota holistisiin ja luoviin hoitoihin 
 • olet kiinnostunut enemmän äänenkäytön opetuksesta kuin oman äänen käyttämisen terapeuttisista vaikutuksista
Huomio traumoihin liittyen: Jos sinulla on hoitamattomia traumoja, jotka vaikuttavat turvallisuuden tunteeseesi, tämä valmennus ei välttämättä ole oikea valinta sinulle. Suosittelen etsimään mieluummin traumaterapeutin, tai juttelemaan kanssani musiikkiterapian aloittamisesta valmennuksen sijaan. Valmennus on terapeuttista, mutta ei korvaa terapiaa.

Musiikilliset menetelmät auttavat vapautumaan monella tasolla

Tässä valmennuksessa yhdistyvät hoitavan äänen ja musiikkiterapian menetelmät. Niiden myötä autan sinua sekä parempaan yhteyteen kehosi ja tunteidesi kanssa että olemaan myötätuntoisesti läsnä itsellesi.

Itsensä ilmaisemisen voima on vahvasti liitoksissa omaan ääneen. Siihen tutustuminen ja siihen liittyvien epävarmuuksien – usein häpeänkin – kohtaaminen auttaa vahvistamaan itseluottamusta ja helpottaa sinua tulemaan esiin omana itsenäsi.

Musiikin ja hoitavan äänen yhdistelmä on erään asiakkaani sanoin syväsukellus omaan itseen: Valmennuksen aikana pääset käsittelemään asioita sekä fyysisellä, emotionaalisella että tiedostamattomalla tasolla. Kun opit huomaamaan mitä näillä kaikilla tasoilla tapahtuu, löydät uudenlaista selkeyttä ja pystyt vapautumaan vanhoista toimintatavoista.

Esille tuleminen musiikin kautta on helpottanut myös avautumista puhumisen kautta. Musiikilliset menetelmät ovat auttaneet vaikeiden tunteiden tiedostamisessa ja ilmaisemisessa ja ovat keventäneet oloa.

Tapasi olla vuorovaikutuksessa on hoitavaa: kuuntelevaa, kyselevää, tilaa antavaa, hyväksyvää ja huomioon ottavaa.

Maarit, uraohjaaja

Valmennuksen avulla alat pian huomata, että itseluottamuksesi vahvistuu ja olosi kevenee.

Valmennuksen aikana saat myös

 • Itsemyötätunnon avaimet, jotta voit kohdella itseäsi lempeämmin
 • Selkeämmän käsityksen omista tunteistasi ja tarpeistasi
 • Vahvemman ymmärryksen omista rajoistasi ja rohkeutta pitää niistä kiinni
 • Keinoja vapauttaa stressiä ja vanhoja tunnetaakkoja kehostasi sekä tasapainottaa hermostosi toimintaa
 • Kosketuksen kehotietoisuuteen ja sen kautta paremman ymmärryksen siitä mitä kehosi sinulle kertoo
 • Paremman yhteyden itseesi, mikä antaa sinulle uskallusta olla oma itsesi ja saamaan äänesi kuuluviin

Tapani työskennellä musiikillisesti auttaa sinua saamaan paremman yhteyden sekä tunteisiisi että omaan kehoosi. Et tarvitse itse minkäänlaista musiikillista kokemusta osallistuaksesi valmennukseen – kaikki harjoitukset ovat helposti lähestyttäviä ja kaikille sopivia musiikillisesta taitotasosta riippumatta.

Olen vuosia miettinyt mihin ääneni on tarkoitettu. Se onkin minua itseäni varten! Tämä on valtavan arvokas oivallus, ja autoit todella pääsemään siihen käsiksi.

Naomi Rose, yrittäjä

Musiikkimaagi palveluksessasi

Olen opiskellut äänen ja musiikin terapeuttisia vaikutuksia vuodesta 2015 alkaen. Valmistuin musiikkiterapeutiksi vuonna 2021, ja sain äänihoitajan pätevyyden ääniterapeutti Merja Valven johdolla vuonna 2017. Olen opiskellut myös erikseen eri instrumenttien sekä oman äänen terapeuttista käyttöä ja auttanut hyvinvointiasiakkaita vuodesta 2017.

Olen lisäksi ollut pitkään kiinnostunut holistisista hoitomenetelmistä. Mindfulnessia ja tunnetaitoja olen harjoittanut ja opiskellut jo kymmenen vuoden ajan, ja täydentänyt osaamistani myös muiden menetelmien kuten vyöhyketerapian ja NLP:n perusteilla.

Yksi tärkeimmistä asioista, jonka oma matkani on minulle opettanut, on tuomitsemattoman, myötätuntoisen läsnäolon tärkeys. Sen myötä asiakkailleni avautuu mahdollisuus löytää omat vastauksensa. Tehtäväni ei ole johtaa tai opettaa kuinka tulee elää, vaan kulkea kanssasi itsetutkiskelun matkalla.

Anni on yksi lämminsydämisimmistä ja kärsivällisimmistä ihmisistä joita tunnen. Hän kuuntelee ja on läsnä niin että tuntuu kohdatulta ja ongelmat alkavat purkautua omassa mielessä, ihan vaan koska joku kuuntelee ja tukee.

Emilia, asiakaspalvelukoordinaattori

Jokaisella on oma polkunsa

Valmennus on terapeuttista, ja oivallukset sen aikana voivat olla suuria. Oman elämän muuttaminen, varsinkin kun kyse on vuosien aikana kehittyneistä toimintamalleista, vie kuitenkin aikaa, eikä pysyviä muutoksia synny kerralla. Siksi valmennus on rakennettu niin, että saat riittävästi tukea, jotta ehdit sekä oppia riittävästi että integroida uusia oivalluksia arkeesi.

Prosessi on jokaisella yksilöllinen ja etenee omaan tahtiisi. Välillä pinnan alla muhii, ja välillä huomaat eteneväsi harppauksin. Olen todennut, että pysyvien positiivisten muutosten saavuttaminen vie useimmiten muutamia kuukausia, ja valmennuksen kesto on valittu tämä huomioiden.

Valmennus käytännössä

Valmennus sisältää 10 tunnin mittaista tapaamista viiden kuukauden aikana joko kasvotusten Lauttasaaressa Helsingissä, Masalassa Kirkkonummella tai videopuhelun välityksellä netissä.

Tapaamme kahdesti kuussa ja jokainen tapaaminen voi sisältää yksilöllisestä tilanteestasi riippuen joitakin seuraavista:

 • Meditatiivista työskentelyä, joka auttaa rauhoittamaan hermostoa ja helpottaa intuition ja sisäisen viisauden kuuntelemista
 • Aktiivista musiikillista työskentelyä, kuten laulamista ja rummuttamista, joka auttaa sinua tuntemaan olosi turvalliseksi ja varmaksi omassa kehossasi ja oman äänesi kanssa
 • Resonoivaa työskentelyä hoitavan äänivärähtelyn avulla, jonka avulla kehotietoisuus vahvistuu, ja löydät oivalluksia omiin tunteisiisi, tarpeisiisi sekä käytösmalleihisi liittyen

Lisäksi saat

 • Yksilöllisiä harjoituksia
  Opit tapaamisissa helppoja harjoituksia, joita voit tehdä omalla ajallasi, ja jotka auttavat sinua rauhoittumaan, tasapainottamaan oloasi ja vahvistamaan yhteyttä itseesi.
 • Tukea sähköpostitse
  Olen tavoitettavissa sähköpostitse tapaamisten välillä siltä varalta, että tarvitset akuutisti tukea.
 • Meditaatioäänitteen
  Saat valmennusta täydentävän nauhoitetun äänitteen, joka auttaa muistamaan oman arvosi aina kun tarvitset itseluottamusbuustia

Valmennuksen kokonaishinta on 750€, jonka voit maksaa joko kerralla tai kuukausittain (150€/kk).

Oletko valmis löytämään itseluottamuksen äänen?

Ensimmäinen askel on ajan varaaminen maksuttomalle tutustumiskäynnille, jossa tutustumme toisiimme, keskustelemme elämäntilanteestasi ja arvioimme, olisiko tämä valmennus sinulle avuksi.

Tutustumiskäynnin tarkoitus on antaa sinulle tilaisuus tutustua paremmin valmennukseen ja minuun. Käynnin jälkeen voit valita haluatko osallistua valmennukseen – tutustumiskäynti ei sido sinua mihinkään.

Tutustumiskäynti voidaan järjestää videopuheluna tai luonani joko Sähinässä (Heikkiläntie 10, Lauttasaari) tai Köpas-talossa (Sepänkyläntie 1, Masala). Voit varata ajan valitsemalla napin takaa palveluksi ’tutustumiskäynti’.

Jos kaipaat lisätietoa

Jos sinulla on vielä kysyttävää tai haluat miettiä ennen kuin tulet tapaamiseen, voit myös kysyä lisätietoja alla olevalla lomakkeella. Vastaan sinulle henkilökohtaisesti, ja voimme jatkaa keskustelua sähköpostin välityksella tai puhelimessa.

 

  Toivon yhteydenottoa
  sähköpostitsepuhelimitse

  Haluan liittyä myös sähköpostilistalle ja saada hyvinvointivinkkejä sekä lisätietoja palveluista ja tapahtumista