Kuulostaako tutulta?

Musiikista ja hoitavasta äänestä on apua moneen vaivaan, mutta erityisen hyvin pystyn auttamaan sinua, jos tunnistat itsesi yhdestä tai usemmasta allaolevasta kohdasta: 

Tai ehkä tiedät jo tarvitsevasi terapeuttia

Sopivan terapeutin valitseminen voi olla vaikeaa. Jos pelkkä keskusteluterapia ei tunnu omalta jutulta ja kaipaat luovempaa ja toiminnallisempaa otetta, musiikkiterapia on hyvä vaihtoehto. Terapiapalveluni voi saada Kela-korvauksella, jos olet aloittaessasi alle 26-vuotias.

Jotta pystyn olemaan sinulle avuksi, toivon että…

Suhtaudut avoimesti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä kehon ja mielen yhteistyöhön
Esimerkiksi kehomieliyhteys on tärkeä osa työskentelyämme. Sinun ei tarvitse tietää, kuinka se toimii (se on minun tehtäväni), mutta toivon että suhtaudut työskentelyyn avoimin mielin.

Olet valmis tutustumaan itseesi pintaa syvemmältä
Hetkellistä hyvää oloa voi olla helppo löytää, mutta olet varmaan huomannut, että on vaikea tehdä pysyviä muutoksia katsomatta syvemmälle. Työni lähtökohta on auttaa sinua pääsemään käsiksi niihin asioihin, jotka ylläpitävät kuormittavaa elämäntilannetta, jotta pystyt käsittelemään syitä etkä pelkkiä seurauksia.

Haluat aidosti muuttaa elämääsi
Koska muutos voi tapahtua vain jos olet valmis siihen. Vastustus vaikeiden asioiden kohtaamiseen on täysin normaalia, mutta tunnistat varmasti sen olon, kun tiedät, että elämän on aika muuttua – et kai muuten olisi täällä?

Ymmärrät, että aito muutos vaatii myös aikaa
Tavoitteeni on auttaa sinua löytämään lisää itseluottamusta ja voimavaroja mahdollisimman pian. Muutos on kuitenkin aina prosessi, joka ottaa oman aikansa, joten on hyvä varautua siihen, että ihmeitä ei tapahdu hetkessä. Parhaisiin tuloksiin ovat päässeet ne asiakkaani, jotka ovat sitoutuneet useamman kuukauden työskentelyyn, ja syvemmät terapiaprosessit voivat viedä vuosia. Liikkelle lähdetään kuitenkin aina siitä, missä sinä olet juuri nyt.

Musiikin matkassa ei tarvitse hermoilla

Musiikki on työssäni aina läsnä, oli kyse sitten musiikkiterapiasta tai hyvinvointipalveluistani. En kuitenkaan odota sinulta minkäänlaista musiikillista osaamista tai harrastuneisuutta. 

Kanssani kaikki työskentely lähtee sinun tarpeistasi, ja hyödynnämme yhdessä musiikin ja äänen terapeuttisia sekä hoitavia ominaisuuksia helposti lähestyttävin ja mukavin keinoin.

Musiikista tykkääminen on kuitenkin plussaa!

Huomaathan myös

Tietyissä tilanteissa apuni voi olla rajallista. On hyvä jutella tarkemmin tilanteestasi, jos:

Sinulla on käsittelemättömiä vaikeita traumoja
Hyvinvoinpalveluissani työskentelytapani ovat hyvin lempeitä ja lähtökohtaisesti traumainformoituja, mutta jos sinulla on vaikeita ja hoitamattomia traumoja, voi olla hyvä harkita myös traumaterapiaa. Musiikkiterapiassa voidaan toki käsitellä ja hoitaa myös traumoja.

Sinulla on haasteita todellisuudentajun kanssa
Hoitavan äänen kanssa työskentely voi vaikuttaa tajuntaan tavalla, joka ei sovi yhteen psykoosiherkkyyden kanssa. Tällöin valitsen pehmeämpiä työkaluja, jotta työskentely on turvallista.

Haluatko kuulla lisää?

Jos huomasit nyökytteleväsi päätäsi tällä sivulla, olet oikeassa paikassa!

Ensimmäinen askel kohti omaa itseä on rauhoittuminen ja hidastaminen. Sävelkulun hyvinvointilistan jäsenenä saat heti käyttöösi maksuttoman rentoutusäänitteen, sekä säännöllisesti tukea ja vinkkejä sähköpostitse.

Alla olevalla lomakkeella voit tilata äänitteen ja liittyä listalle: 

Mistä on kyse?

Musiikki, terapia ja hyvinvointi:
Näin se toimii

Palvelut

Tarjoan musiikkiterapiaa ja hyvinvointipalveluja:
Lue lisää