Tunnistatko itsesi?

Menelmäni toimivat parhaiten, jos tunnistat itsesi yhdestä tai useammasta näistä kohdista:

Muiden vaatimukset kuormittavat sinua. Sinulla on tapana myöntyä muiden pyyntöihin helposti, ja yrität arvailla miten sinun tulisi toimia, jotta muut olisivat sinuun tyytyväisiä.

Kaipaat lepoa ja rauhaa. Kaikki aikasi ja energiasi kuluu työhön, opiskeluun tai perheestä huolehtimiseen, ja omasta hyvinvoinnista huolehtiminen jää helposti sivuun.

Olet usein levoton tai hermostunut, mutta et tiedä miksi. Sinulla ei ole kunnolla kosketusta tunteisiisi, ja sinun voi olla vaikea tehdä valintoja tai sanoittaa mitä tarvitset.

Olet masentunut tai ahdistunut. Elämä tuntuu raskaalta, harmaalta tai merkityksettömältä.

Kaipaat aitoa yhteyttä muihin ihmisiin. Sen sijaan pidät ison osan ajatuksistasi itselläsi, ja huolehdit siitä, mitä muut ajattelevat sinusta.

Huomaat, että et osaa puolustaa itseäsi tai ilmaista mielipiteitäsi tilanteissa, joissa niillä on merkitystä. Haluaisit saada oman äänesi paremmin kuuluviin.

Jotta pystyn olemaan sinulle avuksi, TOIVON ETTÄ

Suhtaudut uteliaasti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä kehon ja mielen yhteistyöhön
Esimerkiksi kehomieliyhteys on tärkeä osa työskentelyämme. Sinun ei tarvitse tietää, kuinka se toimii (se on minun tehtäväni), mutta toivon että suhtaudut työskentelyyn avoimin mielin.

Olet valmis tutustumaan itseesi pintaa syvemmältä
Hetkellistä hyvää oloa ja helpotusta uupumukseen on helppo löytää, mutta olet varmaan huomannut, että on vaikea tehdä pysyviä muutoksia katsomatta syvemmälle. Työni lähtökohta on auttaa sinua pääsemään käsiksi niihin asioihin, jotka ylläpitävät kuormittavaa elämäntilannetta, jotta pystyt käsittelemään syitä etkä pelkkiä seurauksia.

Haluat aidosti muuttaa elämääsi
Koska muutos voi tapahtua vain jos olet valmis siihen. Vastustus vaikeiden asioiden kohtaamiseen on täysin normaalia, mutta tunnistat varmasti sen olon, kun tiedät, että elämän on aika muuttua – et kai muuten olisi täällä?

Ymmärrät, että aito muutos vaatii myös aikaa
Tavoitteeni on auttaa sinua löytämään lisää itseluottamusta ja voimavaroja mahdollisimman pian. Muutos on kuitenkin aina prosessi, joka ottaa oman aikansa, joten on hyvä varautua siihen, että ihmeitä ei tapahdu hetkessä. Parhaisiin tuloksiin ovat päässeet ne asiakkaani, jotka ovat sitoutuneet useamman kuukauden työskentelyyn, ja syvemmät terapiaprosessit voivat viedä vuosia.

Vaikka musiikki on työssäni aina läsnä…

Sinä et tarvitse musikaalisuutta, soitto- tai laulutaitoa, etkä muutakaan musiikillista osaamista tai tietotaitoa. Musiikista tykkääminen on plussaa!

Huomaa myös

Kaikki menetelmät eivät sovi kaikille. En välttämättä ole oikea henkilö avuksesi, jos

Sinulla on psykoottista oireilua
Hoitavan äänen kanssa työskentely voi vaikuttaa tajuntaan tavalla, joka ei sovi yhteen psykoosiherkkyyden kanssa.

Sinulla on käsittelemättömiä vaikeita traumoja
Työskentelytapani ovat hyvin lempeitä ja lähtökohtaisesti traumainformoituja, mutta jos sinulla on vaikeita ja hoitamattomia traumoja, on hyvä työskennellä traumoihin erikoistuneen terapeutin kanssa ensin.

Haluatko kuulla lisää?

Jos huomasit nyökytteleväsi päätäsi tällä sivulla, olet oikeassa paikassa!

Ensimmäinen askel kohti omaa itseä on rauhoittuminen ja hidastaminen. Sävelkulun hyvinvointilistan jäsenenä saat heti käyttöösi maksuttoman rentoutusäänitteen, sekä säännöllisesti tukea ja vinkkejä sähköpostitse.

Alla olevalla lomakkeella voit tilata äänitteen ja liittyä listalle: 

Jos haluat tutustua menetelmiini heti tarkemmin, voit lukea lisää täältä.