Musiikkiterapia

Tarvitsetko terapeuttia, mutta et syystä tai toisesta täytä kelakorvatun terapian ehtoja? Saatat olla masentunut tai ahdistunut, toimintakykysi on huonompi kuin haluaisit tai tarvitset apua elämäntilanteesi käsittelemiseen. Tai ehkä sinulla on jokin vamma tai sairaus, joka vaikuttaa elämääsi rajoittavasti.

Tarjoan opintoihini kuuluvaa musiikkiterapiaharjoittelua opiskelijahintaan 35€/60 min. Terapian tavoitteet ja kesto sovitaan yksilöllisesti tarpeesi mukaan – minulla on mahdollisuus ottaa asiakkaita sekä lyhyisiin terapiaprosesseihin (10-20 tapaamista) että pidempään, jopa vuodesta kahteen kestävään terapiaan.

Musiikkiterapia on monipuolinen terapiamuoto, jota voi hyödyntää laajalti mm. masennuksen hoidosta neurologiseen kuntoutukseenkin. Musiikin etuna on sen kyky aktivoida aivoja tunnetasolla, jolloin on mahdollista päästä nopeammin analyyttistä ajatustyötä syvemmälle. Työskentelytavat muotoutuvat asiakkaan tarpeiden mukaan, eikä sinulla tarvitse asiakkaana olla minkäänlaisia musiikillisia taitoja.

Ota yhteyttä allaolevalla lomakkeella ja jutellaan lisää!

“Sinun kanssasi on helppo olla. Ei myöskään mietityttänyt, millaisista asioista vaikka uskaltaisin puhua. Terapeutin kanssa pitääkin olla sellainen suhde, ettei tarvitse miettiä, kestääkö terapeutti kuulla ikäviä asioita tai miten hän vaikka suhtautuu niihin. Olet lämmin ja läsnäoleva. Sinun kanssasi on hyvä ja turvallinen olo.

Kognitiiviseen terapiaan verrattuna uskoisin musiikkiterapian sopivan sellaisille, jotka tahtovat nimenomaan tutkia itsessään sellaisia puolia, joita on vaikea sanallistaa. Itse olen todennut, että pelkkä keskusteleminen ei välttämättä tavoita kaikkia kokemuksia ja etenkään tunteita, jolloin sellaisten kokemusten työstäminen ei keskusteluterapiana onnistu.”

Ilona, opettaja

Yhteydenotto

Toivon yhteydenottoa
sähköpostitsepuhelimitse

Haluan liittyä myös sähköpostilistalle ja saada hyvinvointivinkkejä sekä lisätietoja palveluista ja tapahtumista