Kaikkiin palveluihin sovelletaan seuraavia ehtoja, ellei toisin ole kirjallisella sopimuksella sovittu:

Palvelun varaaminen

Palvelun varaaminen tapahtuu joko automaattisesti varausjärjestelmän kautta, verkkokaupassa (avoimet tapahtumat), tai henkilökohtaisesti palveluntarjoajan kanssa. Kaikki varaukset ovat sitovia, ja perumisiin sovelletaan alla listattuja peruutusehtoja.

Palvelun peruminen

Varatun henkilökohtaisen ajan voi perua veloituksetta 24 tuntia ennen varattua aikaa. Peruuttamattomista ajoista peritään 50% palvelun hinnasta.

Verkkokaupasta ennakkoon ostetun palvelun hinta hyvitetään kokonaisuudessaan TAI asiakas saa mahdollisuuden osallistua vastaavaan tapahtumaan toisena ajankohtana, jos i) asiakas ilmoittaa perumisesta viimeistään 24 tuntia ennen tapahtumaa, ja jos ii) tapahtuman tiedoissa ei ole mainittu muuta peruutusehtoa. Peruuttamattomia osallistumismaksuja ei hyvitetä.

Yksilöllisesti räätälöityjen ryhmämuotoisten palveluiden (esim. työhyvinvointitapahtumat) varausmaksua ei palauteta tapahtuman peruuntuessa asiakkaasta johtuvista syistä. Jos tapahtuma peruuntuu alle 24 tuntia ennen sovittua tapahtumaa, sopimuksen mukainen hinta laskutetaan kokonaisuudessaan.

Mikäli palvelu peruuntuu palveluntarjoajasta johtuvista syistä, hyvitetään kaikki ennakkoon maksetut varaus- ja osallistumismaksut asiakkaalle.

Varausmaksut

Yksilöllisesti räätälöidyistä ryhmämuotoisista palveluista laskutetaan etukäteen sopimuksen mukainen varausmaksu, jota ei palauteta tapahtuman peruuntuessa asiakkaasta johtuvista syistä. Loput palvelun hinnasta veloitetaan palvelun yhteydessä tai sen jälkeen.