Palvelut

Matka omaan itseen alkaa rentoutumisesta ja rauhoittumisesta, ja kulkee kehotietoisuuden kautta kohti vahvempaa itsetuntemusta, omien tarpeiden ja tunteiden ymmärtämistä sekä uskallusta olla aidosti oma itsensä.

Rentoutuminen ja rauhoittuminen on ensimmäinen askel

Kärsitkö stressistä tai unettomuudesta? Onko arkesi kiireistä suorittamista ja lepohetket ovat vähissä? Tiedät, että kannattaisi pysähtyä, mutta rauhoittuminen on helpommin sanottu kuin tehty.

Syvärentouttava äänihoito

Syvärentouttava äänihoito auttaa sinua rauhoittumaan ja rentoutumaan. Hoitavan äänivärähtelyn avulla keho rentoutuu tehokkaasti, mieli tyyntyy ja kehon luonnolliset paranemisprosessit käynnistyvät. Hoitoon kannattaa tulla esimerkiksi stressaavissa tai vaikeissa tilanteissa, tai se voi toimia hyvinvoinnin tukena kun kaipaat hemmottelua.

Lue lisää →

Hengitä hetki -verkkokurssi

Murehdituttaako? Lempeällä Hengitä hetki -verkkokurssilla opit helposti arjessa toteutettavia keinoja rentoutua ja rauhoittaa mieli. Keveämmän olon ja levollisemman mielen voi tavoittaa yllättävän helpostikin. Et välttämättä tarvitse pitkiä retriittejä, kuukausien mindfulness-kursseja tai päivittäisiä pitkiä meditaatioita. Pienet hetket arjessa ja muutamakin minuutti päivässä saavat aikaan suuria muutoksia.

Lue lisää →

Kohti vahvempaa itseluottamusta ja omaa ääntä

Huomaatko usein toivovasi, että sinulla olisi enemmän itseluottamusta ja uskallusta olla oma itsesi?

Ehkä et näytä itseäsi ihan kokonaan muille, koska pelkäät ettet tulisi hyväksytyksi. Ehkä niin on joskus tapahtunutkin, joten olet varuillasi. Kuitenkin haluaisit tulla nähdyksi kokonaan, aidosti.

Tai ehkä sinulla on tapana arvailla mitä muut odottavat sinulta, ja pidät omat syvemmät ajatuksesi omana tietonasi ettet pahoittaisi kenenkään mieltä. Välität muiden tarpeista, mutta muut eivät nää omiasi.

Itseluottamuksen ääni -valmennus auttaa sinua vapautumaan toimintatavoista, jotka eivät enää ole sinulle hyödyksi. Opit luottamaan enemmän itseesi ja saat oman äänesi paremmin kuuluviin.

Lue lisää →

Tilauksesta ryhmille ja yrityksille

Ryhmärentoutukset

Järjestän sopimuksen mukaan myös elämykselliset sävelkylvyt, äänimaljarentoutukset tai rumpumeditaatiot ohjelmanumeroksi vaikkapa polttareihin tai illanistujaisiin.

Myös yrityksille

Hoitava ääni ja terapeuttinen musiikkityöskentely sopii erinomaisesti myös työyhteisöihin – lue lisää työhyvinvointisivulta.

Jäikö kysymyksiä? Ota yhteyttä ja kysy lisää!