Musikkiterapialla lisää itsetuntemusta ja kykyä käsitellä tunteita

Tiedäthän sen biisin, joka kertoo juuri sinusta? Ehkä se biisi on ainoa tapa ilmaista niitä tunteita, joille ei ole muita sanoja.

Musiikkiterapia auttaa lievittämään monia mielenterveysongelmia luovin ja monipuolisin menetelmin. Musiikki auttaa käsittelemään tunteita ja etenemään terapiassa silloinkin, kun sanat eivät riitä. Musikaalisuutta tai musiikillista osaamista ei tarvita.

Musiikkiterapia voi olla hyvä vaihtoehto sinulle, jos esimerkiksi:

  • Olet ahdistunut tai masentunut
  • Sinun on vaikea puhua tunteistasi
  • Haluat käsitellä elämääsi ja kokemuksiasi luottamuksellisesti terapeutin kanssa
  • Musiikki herättää sinussa tunteita ja muistoja
  • Luovat menetelmät houkuttelevat sinua

Huomaa myös, että 16-25 -vuotiaiden musiikkiterapia on kuntoutuspsykoterapiana kelakorvattavaa.

Rentoutuminen ja rauhoittuminen on ensimmäinen askel kevyempään oloon

Kärsitkö stressistä tai unettomuudesta? Onko arkesi kiireistä suorittamista ja lepohetket ovat vähissä? Tiedät, että kannattaisi pysähtyä, mutta rauhoittuminen on helpommin sanottu kuin tehty.

Syvärentouttava äänihoito

Syvärentouttava äänihoito auttaa sinua rauhoittumaan ja rentoutumaan.

Hoitavan äänivärähtelyn avulla keho rentoutuu tehokkaasti, mieli tyyntyy ja kehon luonnolliset paranemisprosessit käynnistyvät.

Hoitoon kannattaa tulla esimerkiksi stressaavissa tai vaikeissa tilanteissa, tai se voi toimia hyvinvoinnin tukena kun kaipaat hemmottelua.

Kohti vahvempaa itseluottamusta ja omaa ääntä

Huomaatko usein toivovasi, että sinulla olisi enemmän itseluottamusta ja uskallusta olla oma itsesi?

Ehkä et näytä itseäsi ihan kokonaan muille, koska pelkäät ettet tulisi hyväksytyksi. Ehkä niin on joskus tapahtunutkin, joten olet varuillasi. Kuitenkin haluaisit tulla nähdyksi kokonaan, aidosti.

Tai ehkä sinulla on tapana arvailla mitä muut odottavat sinulta, ja pidät omat syvemmät ajatuksesi omana tietonasi ettet pahoittaisi kenenkään mieltä. Välität muiden tarpeista, mutta muut eivät nää omiasi.

Itseluottamuksen ääni -valmennus auttaa sinua vapautumaan toimintatavoista, jotka eivät enää ole sinulle hyödyksi. Opit luottamaan enemmän itseesi ja saat oman äänesi paremmin kuuluviin.

Tilauksesta myös ryhmille ja yrityksille

Ryhmärentoutukset

Järjestän sopimuksen mukaan myös elämykselliset sävelkylvyt, äänimaljarentoutukset tai rumpumeditaatiot ohjelmanumeroksi vaikkapa polttareihin tai illanistujaisiin.

Myös yrityksille

Hoitava ääni ja terapeuttinen musiikkityöskentely sopii erinomaisesti myös työyhteisöihin – lue lisää työhyvinvointisivulta.

Jäikö kysymyksiä? Ota yhteyttä ja kysy lisää!