Rentouttava äänimatka - sävelkylvyt ja äänirentoutukset

Sävelkylvyssä – käytetään myös nimiä äänikylpy tai sointukylpy – osallistujat nauttivat esimerkiksi tiibetiläisten äänimaljojen rentouttavista ja hoitavista sävelistä. Sulje silmäsi ja anna lempeiden äänivärähtelyjen viedä sinut äänimatkalle, joka hellii stressaantunutta mieltä ja auttaa kehoa palautumaan ja tasapainottumaan!

Stressiin, kiireeseen, rentoutumisen tarpeeseen

Ääni vaikuttaa ihmiseen vahvasti. Musiikki ja ympäristön äänet vaikuttavat emotionaaliseen tilaamme tiedostamattammekin, ja keho ja mieli virittyvät helposti kulloiseenkin äänimaisemaan. Harmonisilla äänillä oloa voi tasapainottaa ja rentouttaa.

Äänellä on myös fysiologisia vaikutuksia meihin: Äänivärähtelyt kulkevat kudoksissa rentouttaen mm. lihaksia ja aktivoiden lepohermostoa, jolloin kehon stressireaktiot pysähtyvät ja normaalit palautumistoiminnot käynnistyvät..

Äänirentoutus on tehokas tapa pysäyttää stressi ja antaa sekä keholle että mielelle tilaa palautua tasapainoon. Myös mieli rentoutuu ja rauhoittuu, ja meditatiivinen, rauhallinen tila antaa mahdollisuuden uusiin oivalluksiin ja ideoihin. 

Sävelkulun Anni vie asiakkaansa ennakkoluulottomasti matkalle uusiin tunnelmiin ja omaan itseen, äänimaisemiin joista ei etukäteen voinut tietää voivansakaan unelmoida.

Jan, tiedonhallinnan suunnittelija

Tilaa oma sävelkylpy

Tulen mielelläni pitämään sävelkylpyjä illanviettoon, polttareihin tai muuhun tapahtumaan. Ota yhteyttä anni@savelkulku.fi tai 050-5840298 ja räätälöidään haluamasi elämys!

Sävelkylvyt muuntuvat tarpeen ja tilanteen mukaan. Mukana voi olla ohjattu meditaatio tai kehorentoutus, ja soittimet valitsen tilaisuuden mukaan. Käytössäni on tiibetiläisiä äänimaljoja, intiaanirumpu, gongi sekä muita terapeuttisia soittimia.

Tunnin mittaisen sävelkylvyn hinta on yksityishenkilöille 25€ per osallistuja, minimiveloitus 150€ (sis. alv 24%). Hinta sisältää matkakulut pääkaupunkiseudulla tai tilavuokran, jos sävelkylpy järjestetään Lauttasaaren Sähinässä tai Kirkkonummella Köpas-talossa (ks. toimitilat). Matkakulut pk-seudun ulkopuolelle veloitetaan erikseen.

Tarjoan sävelkylpyjä myös yrityksille – ks. Työhyvinvointi.