Sävelkylpy – Hoitava ääni ryhmässä

Rentouttava äänimatka- Sävelkylvyt ja äänimeditaatiot

Sävelkylvyssä – käytetään myös nimiä äänikylpy tai sointukylpy – osallistujat nauttivat esimerkiksi tiibetiläisten äänimaljojen rentouttavista ja hoitavista sävelistä. Sulje silmäsi ja anna lempeiden äänivärähtelyjen viedä sinut äänimatkalle, joka hellii stressaantunutta mieltä ja auttaa kehoa palautumaan ja tasapainottumaan!

Stressiin, kiireeseen, rentoutumisen tarpeeseen

Ääni vaikuttaa ihmiseen vahvasti. Musiikki ja ympäristön äänet vaikuttavat emotionaaliseen tilaamme tiedostamattammekin, ja keho ja mieli virittyvät helposti kulloiseenkin äänimaisemaan. Harmonisilla äänillä oloa voi tasapainottaa ja rentouttaa.

Äänellä on myös fysiologisia vaikutuksia meihin. Ääniaallot ovat värähtelyä, ja kehomme ottaa äänivärähtelyjä hyvin vastaan – olemmehan pohjimmiltamme suurimmaksi osaksi vettä, ja vesi johtaa erityisen hyvin ääntä. Äänivärähtelyt voivat esimerkiksi helpottaa kiputiloja ja rentouttaa kireitä lihaksia.

sävelkylpyjä ja meditaatioita eri teemoilla

Sävelkylvyt muuntuvat tarpeen ja tilanteen mukaan. Mukana voi olla ohjattu meditaatio tai kehorentoutus, ja soittimet valitsen tilaisuuden mukaan. Käytössäni on tiibetiläisiä äänimaljoja, intiaanirumpu, gongi sekä muita terapeuttisia soittimia.

Miten pääsen mukaan?

Uusista tapahtumista saat helpoiten tiedon seuraamalla Sävelkulku-sivua Facebookissa. Ajankohtaiset tapahtumat löytyvät myös tapahtumasivulta.

Voinko tilata oman sävelkylvyn?

Tulen mielelläni pitämään sävelkylpyjä myös illanviettoon, polttareihin tai muuhun tapahtumaan. Ota yhteyttä anni@savelkulku.fi tai 050-5840298 ja räätälöidään haluamasi elämys!

Tunnin mittaisen sävelkylvyn hinta on 25€ per osallistuja, minimiveloitus 100€. Hinta sisältää matkakulut pääkaupunkiseudulla tai tilavuokran, jos sävelkylpy järjestetään Lauttasaaren Sähinässä. Matkakulut pk-seudun ulkopuolelle veloitetaan erikseen.

Tarjoan sävelkylpyjä myös yrityksille – ks. Työhyvinvointi.

Sävelkylvyistä sanottua

“Sävelkulun Anni vie asiakkaansa ennakkoluulottomasti matkalle uusiin tunnelmiin ja omaan itseen, äänimaisemiin joista ei etukäteen voinut tietää voivansakaan unelmoida.”

Jan, tiedonhallinnan suunnittelija