Panosta henkilöstön hyvinvointiin

Terapeuttinen musiikkityöskentely toimii sekä työhyvinvoinnin tukena että elämyksellisenä kokemuksena, joka selättää stressin ja palauttaa ilon ja rentouden työhön. Toiminta voidaan räätälöidä haluamasi teeman ympärille.

Erinomainen esimerkiksi:

  • Virkistyspäivän ohjelmaksi
  • Tyky/tyhy-päiviin
  • Kehityspäivien keventämiseen ja syventämiseen

Valitse työhyvinvointipaketeista haluamasi kokonaisuus ja ota yhteyttä!

Äänirentoutus tai sävelkylpy

Rentoutuksessa osallistujat lepäävät esimerkiksi joogamatoilla ja nauttivat äänimaljojen ja muiden terapeuttisten instrumenttien hoitavista sävelistä. Rentoutukseen kuuluu ohjattu kehomeditaatio tai muu päiväsi teemaan sopiva meditaatio.

Äänirentoutus on tehokas tapa pysäyttää stressi ja antaa sekä keholle että mielelle tilaa palautua tasapainoon. Äänivärähtely aktivoi parasympaattista hermostoa jolloin kehon stressireaktiot pysähtyvät. Myös mieli rentoutuu ja rauhoittuu, ja meditatiivinen, rauhallinen tila antaa mahdollisuuden uusiin oivalluksiin ja ideoihin.

Yli kymmenen hengen ryhmille pyydä tarjous erikseen.

Ihana, rentouttava omaan itseen ja omiin tuntemuksiin pureutuva musiikillinen hetki. Täysi 10!

Musiikillinen workshop

Puolentoista tunnin workshopissa harmoniset äänet rauhoittavat ja rentouttavat, ja yhteinen musiikkityöskentely vahvistaa tiimihenkeä sekä auttaa palauttamaan iloa ja keveyttä työyhteisöön. Sisältää esimerkiksi hengitysharjoituksia ja kevyen meditaation, oman äänen ja soitinten käyttöä sekä rentoutuksen.

Teemoina esimerkiksi stressistä luopuminen, hermoston hyvinvointi, luovuuden vapauttaminen tai tiimihengen vahvistaminen.

Osallistuminen ei edellytä musikaalisuutta tai musiikillisia taitoja – terapeuttinen musiikkityöskentely sopii kaikille!

Yli kymmenen hengen ryhmille pyydä tarjous erikseen.

Puhdistava ja levollinen kokemus. Oli hauska musisoida kuin pienet lapset vailla luokittelua oikeaan tai väärään. Loppurentoutus vei jonnekin syvälle mihin harvoin meditaatiossa pääsee.

Räätälöity workshop

Muu toiveidesi mukaan räätälöity kokonaisuus. Voi sisältää esimerkiksi rentouttavaa tai energisoivaa musiikin ja äänen käyttöä, stressinsäätelyharjoituksia, kehon kuuntelua, sisäisen äänen vahvistamista tai ryhmäytymistä. 

Mukana aina hoitava äänivärähtely ja terapeuttinen musiikki – sivuvaikutuksina teemasta riippumatta rentoutta ja keveyttä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot

Anni Laine
anni@savelkulku.fi
050 584 0298