Köpas-talo

Sepänkyläntie 1
02430 Masala

Musiikkiterapiavastaanottoni sijaitsee Kirkkonummella Masalan Köpas-talossa hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Masalaan pääsee helposti sekä junalla että bussilla, ja talon pihassa on parkkitilaa.

Köpas-talo on vanha ja tunnelmallinen hirsitalo, jonka puitteet ovat mukavat ja kodikkaat. Valitettavasti talo ei ole esteetön: Ulko-ovella on kivirappuset ja oviaukot ovat vanhan talon tyyliin jokseenkin kapeita.

Tarjoan Köpaksessa sekä musiikkiterapiaa että hyvinvointihoitoja ja -valmennuksia. Talossa on myös sali, jossa on mahdollisuus järjestää tilaustapahtumia ryhmille.

Kulttuurikeskus Sähinä

Heikkiläntie 10
00210 Helsinki

Hyvinvointivastaanottoni sijaitsee Kulttuurikeskus Sähinässä Lauttasaaressa, kivenheiton matkan päässä metroasemalta. Parkkitilaa löytyy talon edestä runsaasti, ja hoitohuoneeni on ensimmäisessä kerroksessa (kahvilan läpi ja vasemmalle).

Tarjoan Sähinässä yksilöhoitoja ja -valmennuksia, ja Sähinän isot salit sekä takkahuone soveltuvat myös tilaustapahtumille.

Sähinän hoitohuone on esteetön, mutta invavessaa talossa ei ole. Saliin ja takkahuoneeseen pääsee ainoastaan portaita pitkin.