Voit lähteä liikkeelle vain siitä missä tällä hetkellä olet

Kun nykyhetkessä on hankala olla, tulee haaveiltua muutoksesta. Joskus aivan toisenlaisesta elämästä kuin mitä tällä hetkellä elät.

Jospa olisi enemmän aikaa… ja vähemmän stressiä. Enemmän iloa. Terveempi olo. Ei ahdistaisi. Saisi nukuttua. Tarkoitus elämälle. Jos olisi itse toisenlainen. Olisipa helpompi olla.

Kuten hiljattain kirjoitin, muutos edellyttää tunteiden kohtaamista. Kun uskaltaa kohdata nykyhetken ja todellisuuden, on helpompi nähdä polkuja muihin suuntiin. Eteenpäin voi lähteä vain siitä missä tällä hetkellä on.

Tiedätkö missä olet?

Muutoksen tarve on kaikilla omanlaistaan. Kaikki eivät tarvitse pitkiä terapioita päästäkseen eteenpäin ja voidakseen paremmin. Toisille taas pelkkä rentoutumisen opettelu ei riitä, jos on tarve suuremmalle elämänmuutokselle tai menneisyydessä on liikaa käsittelemättömiä asioita.

Millaista muutosta sinä kaipaat?

Kunpa vain oppisin rentoutumaan ja rauhoittumaan

Rentoutuminen on taito, joita voi arjen kiireessä opetella vähän kerrallaan. Ehkä haluaisit oppia konkreettisia mutta helppoja keinoja mielen myllerryksen rauhoittamiseen. Jos tavalliset hengitys- ja rentoutumisharjoitukset eivät tunnu tehoavan, kun mieli vaeltaa liikaa ja on vaikea keskittyä, musiikilliset keinot voivat hyvinkin toimia paremmin.

Tähän tarpeeseen vastaa Hengitä hetki -verkkokurssi. Olemme Aaria Musiikkiterapian Millan kanssa uudistaneet musiikillisen verkkokurssimme murehtijoille ja toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi kurssille kuuntelemaan itseäsi ja lähtemään matkalle kohti kevyempää oloa!

Tarvitsen kunnon irtioton arjen paineista

Oletko kokeillut syvärentouttavaa äänihoitoa? Ääni on maaginen tapa rentoutua, kuten ehkä jo tiedät, jos olet esimerkiksi kuunnellut äänitteitäni. Paikan päällä ja juuri sinulle räätälöitynä äänivärähtelyjen rauhoittava voima on kuitenkin aivan toisella tasolla.

Jos äänihoito kiinnostaa, huomaathan että kesällä olen harvemmin paikalla kuin tavallisesti. Kirkkonummelle mahtuu vielä paremmin kuin Lauttasaareen – myös ajanvarauskalenterin ohitse, jos on tarve. Pistä viestiä jos et löydä sopivaa aikaa!

Haluaisin luottaa itseeni enemmän ja osata vetää paremmin rajoja

Jos kaipaat syvempää muutosta, mutta et koe olevasi niin sanotusti terapian tarpeessa, terapeuttinen hyvinvointivalmennukseni Itseluottamuksen ääni saattaa olla sinulle sopiva vaihtoehto.

Autan sinua henkilökohtaisesti ja helppoja musiikillisia ja kehollisia menetelmiä käyttäen vahvistamaan itseluottamustasi, rajojasi ja omaa ääntäsi. Ehkä kaipaat myös kokemusta siitä mitä itsemyötätunto oikeasti on ja miten tunteita kohdataan lempeästi ja kuunnellen.

Jos olet kiinnostunut, ehdit ennen kesää vielä tutustumiskäynnille joka ei maksa mitään. Tule kuulostelemaan millaista kanssani on olla niin pystyt päättämään olisiko valmennus sopiva sinulle.

Olen ahdistunut ja masentunut enkä ole saanut apua mistään muualta

Ihan ensiksi: hirveän raskasta! Varsinkin se ettet ole löytänyt apua. Ehkä olet harkinnut terapiaa tai kokeillutkin sitä, mutta keskusteluterapia ei tunnu omalta jutulta. Ehkä se ei vie riittävän syvälle tai muutosta ei vain tunnu tapahtuvan. Tai ehkä olet kokeillut erilaisia kehomielihoitoja, mutta ne eivät tunnu kannattelevan riittävästi ja jäät tunteidesi ja kokemuksiesi kanssa lopulta yksin.

Musiikkiterapiassa yhdistyvät terapian turvalliset rakenteet ja mahdollisuus käsitellä asioita keskustelun lisäksi alitajunnan, intuition ja kehon tasoilla. Jos haluat ottaa selvää olisinko sinulle sopiva terapeutti, ota yhteyttä. Ja vaikka juuri minä en olisikaan, ehkä pystyn suosittelemaan jotakuta toista.

Lopuksi vielä…

Olitpa missä tahansa, paikalleen jäämällä ei tapahdu muutosta.

Joskus on vaikea valita oikeaa suuntaa, mutta pienikin askel on askel eteenpäin. Ehkä se askel tänään oli tämän tekstin lukeminen.

Jospa seuraava askel on helpompi ottaa, oli suunta mikä tahansa?